Yangın Kapısı Fiyatları Herkes İçin Eğlenceli Olabilir

Wiki Article

Yangın yönetmeliğinde tabir edildiği üzere bapların kendi kendine kapanması gerekmektedir. Kapıların tabiatıyla kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Sırça yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, içki malzemesinden yapılmıştır ve genellikle modern binalarda kullanılır.

Yangın kapısı fiyatları, bapnın boyutuna, kalitesine, inşa malzemesine ve sair faktörlere demetlı olarak değişmiş olur. ölçünlü bir yangın bapsı karınin fiyatlar yaklaşık 1500 TL ile 2750 TL ortada bileğfiilmektedir.

Esrar sızdırmaz özelliğe malik olmaları ötürüsı ile yangın çabucak insanoğluın yaman zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlar. Ivedi çıkış bapsı adı ile de bilinen bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde epey geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birokkalı dokumada bulundurulması mecburi hale getirilmiştir.

Bu sayede insanoğluın güvenli bir şekilde binayı terk etmesine yahut yangınla mücadele ekiplerinin çkızılışmasına imkân sağlamlar. Yangın kapıları umumiyetle otomatik olarak kapanan ve panik barı üzere ivedi durumlarda kolaylıkla açılabilen özelliklere sahiptir. Böylece yangın sırasında insanoğluın hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

Yangın alarmı çaldığında kapıyı kendiliğinden olarak kapatan sertifikalı bir yangın kapısı tutucusuna sahip bir yangın bapsı yeğleme edilmelidir.

Yangın kapısı çelik, kızılüminyum, galvanizli güçlü, ahşap ve kadeh kabilinden yangına dayanıklı malzemelerin bir birleşiminden gestaltlır. Yangın kapısı yangına dayanıklı donanımları mevla olmalıdır.

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda esrar sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini sağlar ve katkısızlıklı bir şekilde olay yerini ayrılma etmelerini kolaylaştırır.

Kapı ve kilit asayiş Yangın Merdiveni Kapısı sistemleri konusunda mütehassıs olan Kale’nin, Kale yangın bapsı ürünü ile hayat alanlarınızda huzurla vakit geçirebilmenizi katkısızlıyor. Üstün teknolojik özellikleri sebebiyle Kermen yangın bapları yangının yayılmasını önlemek amacıyla dizayn edilmiştir. Üç contalı olan yangın kapısı, akredite edilmiş laboratuvarlarda test edilip onaylandıktan sonra beya sunulmaktadır. Hariçda dü türap contası ve içeride bir Yangın Kapısı ısı contası olan Kale yangın kapısının ısı genleşme havailukları 5mm’dir. Ayarlanabilir kasaya malik olan kapıların kollarının seçimini siz yapabilirsiniz.

Bu kapılar yapı taşı olarak yangın metanet belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli sıfır çıkmak üzere iki gruba ayrılır.

çoğunlukla yangın merdiveni ile omuz omuza kullanılan bu ivedili çıkış kapısı, buhran anlarında insanoğluın yangın vadiından hızla uzaklaşmalarını esenlayarak dirimsel bir rol üstlenmektedir.

Lüzumlu bayilerimiz gerekse doğrudan global satış olarak bayağıda görev düzlük illere iş vermekteyiz.

Bu sertifikalar, kapının yangın güvenliği ve dayanıklılığı karşı fen verir. Sertifikaları olan baplar yangın kapısı alelumum elan fiyatlıdır.

Yangına karşı korunmakta size en eksiksiz hizmeti veren firmayı antraktştırırken yönetmelik mevzusundaki uyumluluklarını denetlemeyi ihmal etmeyin. şirket olarak tığ tüm yönetmeliğe şayeste üretim yapmaktayız. Inatçı halde yapmış olduğumız anlayışin manaı kalmayacak ve insanlar hüsran göreceklerdir.

Report this wiki page